Boom, där kom mittiveckanpuckeln

Mittiveckanpuckeln är passerad och jag sitter som vanligt efter lunchen och gäspar litegrann. Idag Korv Stroganoff på min lokala krog här nedanför. Sen hem igen till ”kontoret”. Mina tulpaner framför mig dog och försvann. Hade det inte varit för de fula gröna bladen tycker jag ändå att vissna tulpaner är ganska vackra i sitt förfall.

Nu möte.

2 kommentarer

 1. Svara
  Mirre - Sweetwords ons 10 feb 2021, 14:40

  Oh så gott med korvstrogranoff, det är en av de rätter min dotter gillar mest.

  • Svara
   Janne ons 10 feb 2021, 16:11

   Ja. Jag tycker att det är en ganska underskattad rätt. 😀

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.