Den som har flest prylar har onödigt mycket prylar

Det låter runt mig. Idag är det Ólafur Arnalds och hans ”Some kind of peace” från tidigare i vintras som ackompanjerar mig när jag jobbar … via mina nya högtalare. Jag fick en liten tanke (som jag slog bort ganska snabbt) att jag ska gå ”all in” och även byta ut hela min gamla ljudanläggning. Men inte. Den är för bra, så bättre att behålla. Det får vara nog nu.

Klosterliljor i VadstenaNär jobbet är klart för dagen går jag förbi slottet och dumpar gamla kartonger och slänger glas där borta på återvinningsstället. Jag går sen i rask takt tillbaka, fast det blir strandpromenaden och runt och förbi kyrkan och så ser jag Klosterliljorna (eller Snöklocka som de också heter, fast inte här i den lilla staden) så jag svänger in där och knäpper en liten bild på dem. Bara för att det är ett säkert vårtecken. Sen hemåt igen fast till mataffären först.

Annars är det annat som ska ut ur hemmet. Rensning pågår. Eller är påbörjad i alla fall. Gammalt ska bort. Jag har för mycket pryttlar, skröfs och onödigt här hemma.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.