Vardag och ännu mera ljud

Vardag. Ännu en i raden. Dagarna flyter in i varandra och även om det är onsdag idag skulle det kunna vara nästan vilken som helst. Det blev lunch och sen fortsatte jobbet tills dagen tog slut

Jag åkte iväg och köpte två extra små högtalare i samma serie som jag köpte i helgen. Den förra hamnade i sovrummet (såklart att jag vill kunna höra musik/radio/ljud även där) och de två nya (i rätt färg) ger mig riktat ljud när jag sitter och jobbar. Jodå, det är ganska jätteonödigt, men också skönt och nu jäklar låter det f-n överallt här i den lilla lyan. Även med låg volym blir jag som helt omsluten av musiken och det är trevligt. Som just nu, med den här sköna.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.