Det där att göra något eller inte

Förmiddag och fika på kafé. Det kom några regndroppar så vi avslutade inomhus. Sen en stros längs sjön och det var sol och regngrå moln om vartannat. Sen hem en sväng. En stor äcklig fågelskitsblaffa hade lyckats landa mitt på mitt ena vardagsrumsfönster. Varför hatar fåglar mig? Det såg äckligt och otrevligt ut, så jag passade på att putsa de fönstren lite snabbt. Sjukt klar utsikt helt plötsligt.

I förmiddags påstod väderfolket att det skulle vara skitväder i eftermiddag. Men nu har de tydligen ändrat sig (igen) till att det ska vara helt okej. I sommar har de f-n varit helt värdelösa på att ha rätt i sina prognoser.

Nu är det strålande sol och jag ska fixa lite lunch, sen kanske jag drar iväg på en utflykt.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.