Den stora lättjan lättjar sig

Ännu en dag, ännu en sovmorgon. Det är regnigt lite till och från och än så länge har jag inte gjort något speciellt alls. Jag frukostade. Sen fixade jag med ditt, datt och ingenting, åt en liten skål vindruvor jag hade på bordet och sen gjorde jag mig lite lunch. Nu ska jag nog bara vila en liten stund. Bara för att.

4 kommentarer

 1. Svara
  Richard Lindgren lör 31 jul 2021, 13:29

  Denna bild gillade jag! Är de Kylebergsallén?

  • Svara
   Janne lör 31 jul 2021, 21:16

   Hmm, det vet jag inte riktigt. Det här är på väg till Örberga.

   • Svara
    Richard Lindgren lör 31 jul 2021, 21:43

    Då vet jag vart det är, men då är det inte Kylebergsallén för den ligger när man svänger höger innan Väderstad påväg ut mot Naturum.

    • Svara
     Janne sön 1 aug 2021, 14:25

     Ah, då vet jag vilken allé du menar.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.