Det där att jobba, gilla dyra saker
och äta det enklaste goda

Jo’rå, och jobbet rullar på. Fast idag blev det till att sitta ner i möte hela dagen. Det var nutid och framtid för våra produkter. Sammanhållen bild av vad, hur, när och varför. Konsekvenser för det ena och det andra och hur vi går vidare från där vi är nu till dit vi ska.

På tal om något helt annat så är det ju synd att jag råkar ha bra smak (dyr) för jag har hittat köksstolar som jag vill ha och eftersom det kanske är bra att ha sex stycken så blir prislappen på en bra bit över 40.000 kronor. Så jag ska alltså inte ha just den stolsmodellen och vinner alltså inte flest-prylar-när-han-dör-vinner-tävlingen.

Till kvällsmat blev det rostade mackor med ost och varm choklad till det. Ibland är det de där små enkla sakerna som gör mig glad. Och mätt.

I morgon skulle jag åkt ner till Växjö över dagen för långmöte med expertgruppen, men det blir ingenting med det för jag måste fortsätta med Norge-projektet.

Go’afton.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.