Det där att vara på en flygplats

Incheckad och klar redan innan men dags för säkerhetskontroll. Jag tömde fickor och lämnade allt i lådan som gick igenom. När jag själv gick i metalldetektorn pep det i alla fall. Trots att jag inte hade någonting på mig. Konstigt. Men jag släpptes igenom och in. Men få saker är så tråkiga som att komma till en flygplats och gaten inte är redo än. Så man blir bara sittande där i en tråkig entrehall och köper svindyrt vatten utan bubblor och väntar… och väntar… och väntar…

Sen står man där och väntar igen och plötsligt står det ”Delayed” på skärmen. Men tjugo minuter senare än utsatt tid fick jag komma på planet. Sätter mig på min plats och väntar…

… och kaptenen ropar ut ”We are having some problem with our paper work” och jag känner det gnager lite i mig för jag har ett anslutande flyg som jag ska med. Men en kvart senare verkar det ha löst sig och vi lyfter.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.