En sten från Lissabon till min samling

En sista dag i Lissabon och efter att ha gjort mig i ordning, ätit min frukost packade jag ihop mina grejer i rummet och gav mig sen ut på stan. Först gick jag ner till floden och letade reda på ännu en liten sten till min samling. Sen strosade jag omkring lite planlöst, hamnade i en butik där jag köpte en linneskjorta.

 
Spårvagnar i Lissabon | © Jan Andersson
 
Jag vandrade planlöst omkring, sick-sackade mig upp och ner mellan gator och torg och plötsligt hade tiden sprungit iväg och det var dags att gå tillbaka till hotellet och hämta upp väskan. Sen var det dags och jag haffade en taxi på gatan, lämnade stan och åkte ut till Aeroporto de Lisboa.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.