Det planlösa livet av lättja

Den lördagsköna morgonen av att sova länge, frukosta långsamt för att sen krypa tillbaka till sängen för att slumra en liten stund till. Det är en bra start på dagen. Efter det upp till dusch och kläder för en dag.

Det blev en kaffe med Daniel nere på fiket. Först ute, men det var oskönt, så vi gick in och satte oss. Solen tittade fram en kort stund och det blev skönt och vi gick ner mot hamnen och i den lilla staden pågår ”Sommarknäppen” och det är folk överallt.

Hamnkontoret passerades och där satt bland annat Micke, så vi stannade och snackade en stund. Framför slottet stod någon och lajvade riddare och det såg festligt ut. Små droppar av vatten trillade ner från himlen och jag gick hem och fixade mig lite pytt i panna med stekt ägg till lunch och nu ska jag nog ta mig en tupplur.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.