Ding ding, där ringde semesterklockan in!

Efter arbetsveckans sista dag ringde semesterklockan och nu ska jag vara ledig i 31 långa och förhoppningsvis sköna dagar. Det var en halvlugn dag hemma i köket. Jag gjorde en illustration, ”knöt ihop säcken” och skrev ett kort statusmeddelande i Teams om att jag kommer att vara borta. Alldeles nyss (vid tre-snåret) flexade jag ut, stängde ner datorn och packade undan allt som har med jobbet att göra.

Nu jäklar, hej då jobb och hej semester!

2 kommentarer

 1. Svara
  Richard Lindgren lör 6 jul 2024, 11:28

  Ha en skön semseter Janne! :-).

  Blir de någon tripp, eller de kanske blir spontant. :-).

  • Svara
   Janne lör 6 jul 2024, 20:36

   Tack detsamma och blir det någon tripp blir det spontant! 😀

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.