Dirty little car.

Jag var ju och besiktade bilen för ett par veckor sedan och fick dessvärre en anmärkning att den ena av mina bakbromsar var trasig … vilket några tusenlappar senare nu är åtgärdat. Idag var jag åter igen på bilprovningen för en efterkontroll och allt är åter frid och fröjd.

Fast jag borde tvätta bilen. Den är jätteskitig … och med jätteskitig menar jag verkligen jätteskitig. Nästan så att jag kände mig tvingad att be bilprovningsmannen om ursäkt. Fast det gjorde jag inte.

Klicka här och att ge mig en röst till. Läs andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

0 kommentarer

  1. Svara
    Lindalein tis 3 feb 2009, 15:41

    Ja, den där var rätt skitig!

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.