En bok med blanka sidor

Eftersom jag är en tvättäkta penna- och papperstönt så råkade jag beställa en anteckningsbok förra helgen. En specialare. En bok med blanka sidor. Skinnomslag och med japanskt special­papper som är särskilt bra ihop med min reservoarpenna.

Nördigt värre alltså.

Jag har letat efter en bra anteckningsbok med just det där japanska pappret, men de är tydligen inte helt enkla att få tag i. Eftertraktade och oftast slutsålda. För ett tag sedan beställde jag till och med ett paket med lösa blad. Bara för att testa. Självklart blev jag helsåld. Men så, en liten firma i Turkiet som handsyr böckerna och fyller dom fulla med blad efter blad. Fin är den och något mindre och lättare än min stora tjocka klump. Men ändå lika mycket papper – eftersom det nästan är lika tunnt som pappret i en bibel.

Nazar – lyckoamulett mot ”det onda ögat”Mycket anteckningar, kludder och annat trams kommer det att bli som den ska den fyllas med. Jag lägger genast den andra åt sidan.

I paketet fick jag också en liten påse med små presenter – eller vad man nu ska kalla det. En tepåse (!), turkiskt snabbkaffe och en liten Nazar — en lyckoamulett som ska skydda mig mot ”det onda ögat” … och det är ju bra.

 

En bok med blanka blad — Galen Leather Notebook
Unboxing av en liten låda med en anteckningsbok – och en ”goodiebag” med te, snabbkaffe och lyckoamulett

2 kommentarer

 1. Svara
  Jan fre 20 aug 2021, 20:57

  Ack ja, Galen Leather. Se upp, det börjar med en liten enkel produkt, men snart sitter du där med en Writing Box eller en Writers Medic Bag 😉

  • Svara
   Janne fre 20 aug 2021, 23:33

   Ha ha. Nja, de ser jag inte riktigt som nödvändiga (än). 😀

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.