En dag i Ystad kom och gick

En riktigt skön dag i Ystad. Jag har hängt med Lotta och Micke, fikat på fik, strosat på stan, ätit en Croque Monsieur, strosat lite till och varit ute i solen så pass att jag nu fått en sån där fin röd färg i ansiktet. Lite som en blandning av tomat och stoppljus (ja, jag kanske glömde att smörja in mig). Sen satt vi där hemma hos dom, sippade på en Aperol Spritz och pratade om allt – minnen, livet och lite annat och lite till. Det är skönt med gamla vänner, vi liksom bara fortsätter där vi slutade sist, trots att vi ses så sällan.

Vi gick och köpte oss lite take-away som vi tog med ner till hamnen där vi sen satt och åt och drack ett glas vin och det blev en skön sommarkväll. Trevligt som tusan. När solen försvann gick var och en hem till sitt. Jag och Anna satt och babblade en stund innan gäspningarna kom så tätt att det blev dags för sängen. Otippat tidigt, men skönt efter en lång dag.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.