Hej Ystad, äntligen god mat!

Jag parkerade bilen, gick ner till Marinan och mötte upp med Anna. Vad hände med vädret? Gråkmolnigt och isande vindar kändes mer som höst än mitt i sommaren. Vädret till trots var det folk och Beachvolleyturnering där nere, så vi hängde där en stund.

Jag packade ur bilen och flyttade in hemma hos Anna. Sen satt vi där en stund innan vi gick och käkade med Sara. Det blev en smaskig Yakitori på ett mysigt ställe på gågatan. Äntligen god mat efter mina inte så lyckade restaurangbesök i Helsingør. När vi hade ätit upp så gick vi till ”det franska stället” för en drink (två) och mötte upp med Mona, Fia och en drös med folk som också trillade in. Där satt vi sen och hade det sådär trevligt som man har det.

När klockan passerade midnatt gick vi hem.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.