En färgglad dag i världens vackraste Vadstena 🏳️‍🌈

Igår gick jag och la mig ovanligt tidigt så idag vaknade jag alltså ganska tidigt idag. Men morgonen var skön och frukosten åts innan jag gjorde mig i ordning för att senare gå ner till fiket och fika en stund med Stenkbert, Frodo och Oscar. En liten promenad efteråt också såklart. Det hör ju till.

Sen gick jag ut en sväng igen och regnbågsflaggorna lyser färggranna i den lilla staden idag. Vid lunch tågade prideparaden genom stan (med väldigt mycket folk). Det är fint. På torget samlades sen människor för tal och musik. Då träffade jag Gisela och Chrille och vi satte oss med en Aperol Spritz och njöt av finväder.

 
En färgglad dag i världens vackraste Vadstena 🏳️‍🌈

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.