Gårdagens snö och försäkringstjat

Jag kanske jinxade det där med snön igår när jag tyckte det var fjutt för nu trillar det ner en hel del helt plötsligt. Inte ens den uppvärmda gågatan hinner med. Men vinden håller sig lugn och det är ju bra.

Jobbet börjar rulla på lite smått och jag pillar med små saker som finns i framtiden men känner mig fortfarande lite vilsen (såklart). Lunch blev en take-away-sallad och sen fortsatte dagen till fem-snåret när jag lämnade kontoret.

När jag kom hem blev det ytterligare ett varv med försäkringsbolaget (suck) där jag nu samlat ihop lite info till handläggaren för att visa att värdet för kameramodellen är långt mycket högre än deras märkliga schablonbelopp.

3 kommentarer

 1. Svara
  Richard Lindgren fre 10 mar 2023, 12:32

  Surt med försäkringsbolag och att man inte får ut vad de är värt. De är ju just därför man betalar alla dessa slantar varje månad för att man ska få tillbaka något när man väl behöver utnyttja den. Hoppas att det löser sig och att du snart kan hitta en annan kamera även om du löst det tillfälligt.

  • Svara
   Janne fre 10 mar 2023, 21:30

   Efter många om och men har i alla fall försäkringsfrågan blivit avklarad. Bilderna är dock fortfarande (och för alltid) borta 🙁 . Tills vidare kör jag på min X-Pro2 med mitt nya lilla objektiv. Det är inte samma känsla, men nästan.

   • Svara
    Richard Lindgren lör 11 mar 2023, 13:40

    Skönt att det löste sig med den ekonomiska frågan även om jag förstår att det är en liten tröst. 🙁

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.