En kinesisk man kollar en meny

Jag vaknade, gick upp, åt frukost, gjorde mig i ordning, fikade fika på fiket, var på Systembolaget och köpte drycker, åkte in en kort liten sväng till grannbyn där jag hittade tre skjortor i en affär och åkte sen hem till den lilla staden igen. Jag handlade lite mat och sånt, dammsög litegrann, käkade en sallad och tog det mest lite lugnt. Ikväll ska jag på kalas.

Igår tog jag en bild på kinesisk man som kollar en meny. Med min nya kamera. Som jag gillar.

2 kommentarer

 1. Svara
  Öhrman lördag 23 februari 2019, 15:46

  Han är kines. 🙂

  • Svara
   Janne söndag 24 februari 2019, 08:54

   Ja, rätt ska vara rätt. Nu har jag justerat det. 😀

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.