En mors dag och en valdag!

Trots spektaklet på torget igår kväll (band som spelade jättehögt) så somnade jag tidigt och sov som en liten gris i typ elva timmar. Jag antar att jag behövde sömn.

Idag är det valdag. Jag var och röstade förra helgen (och om du inte gjort det än tycker jag att du ska gå och göra det innan vallokalerna stänger). Det är också mors dag (hurra för mor!). Jag var förbi föräldrarna igår när de typiskt nog inte var hemma. Jag hade tänkt att lämna en liten blomma. Men på eftermiddagen stannade de till här en kort sekund när de var på väg hem efter att ha röstat, så mamman fick sin blomma.

Jag har just ätit frukost. Det verkar vara väldigt blåsigt ute idag.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.