En nyårsdag är en dag utan plan

Årtalet har fått en ny siffra. Inte för att det betyder så mycket. Lite symbolvärde. Men ingenting förändras och allt är som innan. Gårdagens kväll blev lugn. Olly, jag och Daniel satt hemma hos mig några timmar. Det dracks både en drink och ett glas vin. Det lyssnades på musik och vi pratade om … allt och ingenting speciellt. Sådär som man gör. Dagen och det nya året börjar i alla fall med att jag är lätt bakis och min plan för dagen är att inte ha någon plan.

2 kommentarer

  1. Svara
    Marie Karlsson fre 1 jan 2021, 22:59

    Ja så sant är det jhu, man kan inget annat än säga så att det är lika som så, men det känns ändå skönt att 2020 ligger bakom oss

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.