Ett mörker som sänker sig och en dimma som lättar

Mörkt tema på bloggen | © Jan AnderssonJag fick precis för mig att jag skulle testa en mörk version av mitt tema. Jag vet inte riktigt varför, men omväxling kanske förnöjer. Eller inte. De få gånger jag har provat har det slutat med att jag trillat tillbaka till det gamla vanliga. Det ljusa.

I morse var det dimma när jag åkte till jobbet. På dagen var luften kvav och kändes tjock och tung. Jag åt en pulled pork-wrap till lunch och försökte få styrsel på ett projekt som jag har börjat fila på. Uppstarten på ”nya” projekt är alltid lite klurig innan det lossnar ordentligt.

Edit: Jo’rå, bilderna poppade som f-n mot bakgrunden, men fy så deprimerande det kändes med det mörka temat. Det funkar ju inte alls. Vanesak? Ja förmodligen, men ljust känns bättre ändå.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.