F-n vad jag är bra på det här

Det är fredag igen och jag gör ingenting speciellt alls. Som vanligt nu känns det som. Det var kaféfika och det där jag hade tänkt att göra idag (rensa ur en garderob) har jag inte hunnit med alls eftersom jag varit så upptagen med att inte göra något alls.

Idag är förresten den sista lediga vardagen på min långledighet. Det är ju synd för jag har varit så himla bra på att vara ledig under min ledighet och i morgon är det vanlig helg igen innan arbetslivet trillar in på måndag.

Plötsligt har det också blivit hej mitt vinterland igen eftersom det har snöat hela dagen och nu ska jag fortsätta vara upptagen med ingenting.

2 kommentarer

  1. Svara
    Mirre - Sweetwords lör 8 jan 2022, 16:40

    Jag hade också sönder ett av våra finglas idag, lite ledsen i ögat blir man ju som du säger

  2. Svara
    Janne lör 8 jan 2022, 20:19

    Det här var inte ens ett speciellt fint glas. Bara ett sånt där gammalt favoritglas som är godare att dricka ur. Hoppas att de nya är lika bra. 😀

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.