Folk är så jävla dumma i huvudet

Regnig dag gör att jag blir lite sådär småseg och låg. Jobbet rullade på (såklart) och stekta nudlar till lunch var gott (hetare än väntat) och sen några möten under eftermiddagen. Sen hem.

När jag skulle gå in genom min port hade någon idiot parkerat precis utanför dörren så att det inte gick att komma in. Men orka vänta i regnet på att idioten skulle komma tillbaka, så jag skrev en arg lapp ”Det här är inte en parkering, flytta på din biljävel. Idiot”. Sen fick jag åla mig emellan och klämma mig in. Trångt som aset. Tyvärr fattar och tycker förmodligen inte ens personen att hen har gjort något dåligt.

Jävla idiotjävel.

2 kommentarer

 1. Svara
  Pontus fre 17 sep 2021, 07:13

  Sånt riskerar göra en till Michael Douglas i Falling Down… Smart med en PS4 som ventil.

  • Svara
   Janne fre 17 sep 2021, 13:37

   Exakt. Hade jag inte varit på bra humör innan hade jag förmodligen slagit sönder bilen 😀

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.