rsta torsdagen i mars

Så blev jag vilsen med dagarna igen. Jag hade känsla av onsdag idag när jag åkte in till jobbet. Det är det inte. Men trevligt att jag har smålänningar med talfel i teamet som påminner mig med att det är ”fössta tossdan i mass” och därför bjöd på tåååta eftersom han och andra smålänningar tydligen inte kan säga ”r” ordentligt.

Förresten firade jag ett år på jobbet förra fredagen. Det missade jag. Ofattbart hur ett år kan gå så snabbt. Det känns både som nyss och evigheter sedan på samma gång. Kul att jag ändå hoppade på, för jag var ganska velig innan jag till slut gjorde det.

Sen gick dagen mot sitt slut och då packade jag ihop och åkte hem.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.