Fredagen kom och försvann och det blev en öl efter jobbet

Så blev det fredag och den var lugn och skön eftersom jag inte hade ett endaste möte inbokat. En av mina kollegor försvann eftersom hon ska föda barn snart. Synd för oss kollegor, kul för henne. Dagen rullade på och sen åkte jag hem från fredagsjobbet lite tidigare. Hemma i den lilla staden gick jag iväg till puben för en kort AW och det blev både ett glas vin och en öl. Kanske två.

Här är en bild på fyren. Från i vintras.

5 kommentarer

 1. Svara
  Richard Lindgren lör 2 apr 2022, 13:54

  Nu kanske jag gör bort mig! Jag vet ju att du är en duktig fotograf, men säkert lika duktig på photoshop. Så lite misstänksam blir jag till bilden när du lägger ut denna just 1 april och skriver att du tog den i vintras,.

  Oavsett om den är gjord i photoshop eller tagen med kameran så gillar jag den skarpt. :-). Bra gjort vilket som Janne. 🙂

  • Svara
   Richard Lindgren lör 2 apr 2022, 13:57

   Btw: Du kanske tog bilden i vintras, men frågan är om den såg ut så då?

 2. Svara
  Janne lör 2 apr 2022, 13:58

  Ja se där. Jag knäppte den tydligen den 11 mars 🙂 . Så det var visst bara tre veckor sedan. Min tidsuppfattning är uppenbarligen inte så bra. Men kallt var det när jag gjorde det. Tagen med min X100F.

  • Svara
   Richard Lindgren lör 2 apr 2022, 15:00

   Jo tiden är ett eget kapitel:-). Du menar alltså att du tagit bilden utan att ändra den i photoshop? Som jag sa så gillar jag den skarpt och vet ju att du är en duktig fotograf och har en bra kamera. .-)

   • Svara
    Janne lör 2 apr 2022, 20:42

    Såklart jag fixat lite. Jag har justerat ljus och boostat färgerna lite. Standardfix för att efterlikna hur jag upplevde det. Lång slutartid och stjärnklar natt. Det är därför stjärnorna är avlånga.

    Här kan du se skillnaden på originalet och den fixade.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.