Häng, i glada vänners lag
Sommartripp, del sex

En onsdag i Ystad. Först en riktigt svullig hotellfrukost med Lotta som kom och frukostade med mig. Annars en skön och lite molnig dag, så jag mötte upp med Ida, Anna och Tyrla och vi strosade mest runt på stan. Kollade små butiker, åt en glass och bara hängde omkring.

Häng, det är en bra grej.

Kvällen kom och Lotta och jag till Rökeriet och käkade. Sen kom Micke också och efteråt blev det häng på bryggan med nästan hela gänget (eller halva i alla fall). Så himla kul att ses igen efter lång tid. Sen avslutade vi kvällen på Marinans uteservering, insvepta i filtar eftersom kvällen blev kall.

Jag har varit så upptagen med att hänga med alla gamla vänner att jag helt glömt bort att dokumentera dagen (det är egentligen en väldigt positiv sak). Så det har bara blivit en endaste liten bild – på huset med skeppshandelskylten, för jag tyckte det var fint och det var när jag stod och väntade en kort stund.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.