Hanging on to hope
when there is no hope to speak of

Artister från min barn- och ungdomstid verkar försvinna en efter en i år. David Bowie, Prince, Leonard Cohen, Pete Burns och nu George Michael. Jag har egentligen inte någon speciellt stor relation till George Michael, men han har varit en del av soundtracket till min uppväxt. Wham var enorma när jag var barn och jag tyckte hans ”Listen without prejudice” var otroligt bra när den kom. Dagens låt är därför ”Praying for time”, som känns mer aktuell idag än när den kom.

 

Läs andra bloggar om , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Svara
  Mia sön 1 jan 2017, 22:19

  Hela det här albumet är en av mina top 10 favvosar. Så jäkla bra! Och just den här låten nog den allra bästa.

  • Svara
   Janne mån 2 jan 2017, 00:21

   Jag håller med dig. Riktigt bra album och fin låt.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.