Hej då 2017. Nu börjar vi på nytt.

Årets sista dag och ännu ett år till ända. Ett år ungefär som andra fast ändå inte. Årets år har gått vansinnigt fort. Som de gör. Upplevelsen är märkligt nog att de hela tiden går fortare och fortare.

Jag fick ett nytt jobb. Det kom lägligt och var viktigt. Jag bytte från ett som jag vantrivdes väldigt mycket med (och som gjorde mig deprimerad) till ett nytt som är trevligt, roligt och som jag trivs väldigt bra med. Plötsligt mådde jag både bättre och blev gladare. Återhämtningen tog dock tid.

Det blev en roadtrip ner till den Holländska ön Texel, till Lübeck och tillbaka. Jag firade en glad midsommar i Mollösund, kollade in Open Art i Örebro, stånkade omkring vid Ale Stenar och hängde med vännerna i Ystad. Jag passade på att se Marina Abramovic-utställningen på Louisiana, åkte en sväng till Polen och spenderade en av många helger med några av alla fina vänner.

På det stora hela har 2017 varit ett hyfsat år. Jag hoppas att nästa blir bättre. För det nya ska förhoppningsvis alltid överträffa det gamla. Året slutar på samma sätt som det började och kvällen kommer att spenderas i glada vänners lag med champagne, middag och vin.

Gott slut och gott nytt år.

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.