Hej igen, det var ett tag sedan

Tidig morgon för att åka till jobbet. Det är nästan lite vemodigt att lämna semesterläget. Att vakna i morse var inte speciellt svårt. Första dagen efter ledighet brukar sällan vara det. Att somna igår kväll däremot var näst intill omöjligt. Dum som jag var kröp jag ner i sängen tidigt, men det gjorde bara att jag låg och väntade på att bli trött. Problemet var att tröttheten liksom aldrig kom.

Den jobbmässiga uppstartsträckan känns väldigt lång såhär första dagen. I inkorgen låg mängder med mail som trillat in under sommaren och som väntade på att gås igenom. Hjärnan har däremot inte riktigt vaknat än, så tempot har kanske inte varit så imponerande. Eller tvärtom – det har varit imponerande långsamt.

Sen packade jag ihop mig och åkte hem till mitt.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.