Hett ute, skönt på kontor

Idag började dagen på bilverksta’n och inlämning av bilen för att undersöka ett litet missljud som låter när jag använder ratten. Det blev svar direkt. Fjäder någonting (?) behöver bytas och det går på garantin. Vilket var trevligt att höra eftersom jag hade en bild i huvudet av mängder med tusenlappar som flög iväg lagom till semestern. Så nästa vecka tillbaka för att fixa (eftersom del var tvungen att beställas).

Sen kontoret hela dagen med fix och trix. Ute är värmen som en tryckande het filt. Kontoret däremot är svalt och väldigt behagligt. Det var långmöte med växjökollega för att diskutera saker som måste göras innan semestern kickar igång. Lätt klurigt, men det fixar sig nog. Efter det åkte jag hem igen.

Nu ska jag fixa kvällsmat.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.