It’s the lake of the (other) day

Sjön igen. Jag tror jag knäppte den här på Omberg. Sjön är ju ett ständigt återkommande tema. Men jag gillar den. Mycket. Den är som en föränderlig tavla. Utan den hade inte lilla Vadstena varit den härliga lilla stad det är (inte på samma sätt i alla fall). Att ha sjön inpå knuten är fantastiskt och att bara titta på det där blöta kan vara alldeles rogivande.

Läs andra bloggar om , , , ,

3 kommentarer

 1. Svara
  Mia tis 15 mar 2016, 20:58

  Jag har ju bara varit i Vadstena en enda gång, men blev störtkär i staden! Hade det inte varit för att det är för långt från sonen hade jag flyttat dit. Typ nyss.

  • Svara
   Janne tis 15 mar 2016, 21:17

   Mia: Speciellt på sommaren visar sig lilla staden från sin bästa sida. Det kanske är dags för en liten utflykt i sommar? 😀

   • Svara
    Mia ons 16 mar 2016, 22:05

    Det är nog absolut dags! 🙂

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.