Kötta-på-dag och torglunch

Det var en intensiv dag framför skärmen. Lurar i öronen och hårdfokus på ett litet projekt jag och ett par av mina kollegor nere i Skåne håller på med. En sån där ”kötta-på-dag” för att få saker gjorda. Saker som är lite lätt omständliga men förhoppningsvis kan användas som mall till annat senare.

Samtidigt utanför är det Linköpings stadsfest och ibland hörs ljud från karaoke-lådan på Stora torget. Det låter. Inte bra. Det är någon slags tävling och vissa träffar inte tonerna. Eller kanske inte ens vet vad toner är? På det andra torget står det fullt med vagnar som säljer ”street food”. Så till lunch blev det en ”Texas Chili”, som var pulled högrev med nachos dränkta i ostsås, rödlök, majs och jalapeños. Svulligt och godare än jag förväntade mig.

Sen i koma tillbaka till kontoret för att fortsätta med samma som förmiddagen och få dagens del av det klart. Vid halv fem packade jag ihop och åkte hem.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.