När man inte är sjuk

När jag vaknade i morse. Uppgiven och sur för att jag var sjuk. Med tanken ”F-n, jag vill inte vara sjuk”. Sen vred jag på mig. Kollade på klockan (tjugo minuter innan larmet) och … men … jag känner mig ju inte sjuk alls. Konstigt det där när man är kvar i drömmen när man vaknar. Så jag gick upp. Kanske inte pigg, men frisk.

Sen jobbade jag hela dagen. Sådär som man gör. Jag åt Wallenbergare till lunch också. Det var väldigt gott. Sen när dagen närmade sig ett slut åkte jag hem. Till min lilla stad. Fast på bilden ovanför syns Öresund. Den lilla landremsan till vänster är Sverige och den till höger är Danmark.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.