Ljud som låter hemma i köket 🎶

Jag var och köpte en högtalare igår. Eftersom det verkar vara väldigt svårt att få tag på en Homepod här i Sverige så valde jag en annan sort. En som var ganska dyr och som skulle vara smart. Den hade fått fin-fina recensioner och var snygg. En ersättare till min gamla köksradio som nu får lämna köksbänken. Sen kom jag hem och skulle installera den. Koppla upp på wi-fi etc. Två timmar senare gav jag upp och var så arg att jag bara packade ihop skiten och ställde den i sin låda i hallen.

För det var vad det var. Skit, om än i ett dyrt och snyggt hölje.

Så idag åkte jag till butiken och lämnade tillbaka eländet och hittade en ny som verkade bra. En annan i ungefär samma storlek fast ett annat märke. Helst ville jag ha en vit, men de hade bara svarta kvar så det fick bli en sån. Sen hem till ny installation och vips, fem minuter senare låter det nu ur högtalaren och jag kan prata med den. En mycket smidigare installation. Dessutom låter den löjligt bra (för att vara en liten högtalare).

Idag är det också vårdagjämningen och idag är dagen lika lång som natten, nu går vi verkligen mot ljusare tider eftersom dagarna blir längre än nätterna och längre och längre. Hurra för det!

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.