Oljudlig start på skön fredag!

Idag vaknade jag av ett av mina stora hatobjekt – lövblåsen. Runt om i den lilla staden hålls det nu på att sopas och tas upp grus från gator och platser. Det betyder också att de står och blåser bort grus här och där. Som t.ex utanför mitt sovrumsfönster. Klockan sju på morgonen. Lövblåsarljud är ett ljud jag inte gillar att höra så dags.

Det är i och för sig ett ljud jag aldrig gillar att höra. Oavsett tidpunkt.

Men fredag och strålande solsken är väldigt trevligt. Jag åt Wallenbergare till lunch och nu ska jag bara fila lite på de sista jobbsakerna som ska göras innan det snart blir helg

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.