Man kommer hem och längtar bort

Borta bra, men hemma bäst. Eller? Det var i alla fall väldigt skönt att sova i min egen säng. Det är ju alltid något. Men vintern är inte min årstid. När jag lämnade Lissabon igår var det strålande solsken och närmare 20° C varmt. Idag är det förvisso solsken, men snö på marken (!) och oskönt kallt runt nollan. Jag gillar inte kylan och längtar tillbaka till behaglig temperatur.

Fan, det där med kameran stör mig något så jävligt. Kameran kan visserligen ersättas (knappt, eftersom modellen inte finns längre och de är eftertraktade på andrahandsmarknaden som bjuder på typ nypriser), men jag vill ha alla de där bilderna som jag tog. Det är så jäkla surt att de är borta.

Jag gick ut för att handla och passade på att ta omvägen förbi mina föräldrar för att säga hej … och så fick jag en kopp kaffe där innan jag en timma senare fortsatte till affären för nödvändigheter. Som vanligt. Lördagen kommer mest ägnas åt en kort tvättstugestund och sen typ ingenting och lättja.

Här är i alla fall ännu en bild från min telefon.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.