Man söndagar sig och sörjer pryl

Söndag och strålande härligt solsken. Skön dag som började med frukost och sen en fika på GK med Frode. En liten stros efteråt blev det såklart och den lilla svängen till affären också … som jag sen fick gå tillbaka till eftersom jag behövde mer än jag trodde. Ett kort varv i tvättstugan också.

Jag saknar (och kommer förmodligen att tjata mer om) min fina kamera. Jag kan ju plocka fram min andra, men den är liksom inte lika smidig att bära med sig. Har också kollat på att köpa en ny, men just nu går det inte för Fujifilm har stoppat nya beställningar på grund av för hög efterfrågan. Suck. Så jag antar att jag helt enkelt får vänta ett tag och nöja mig med telefonen framöver. 😢

4 kommentarer

 1. Svara
  Åke sön 26 feb 2023, 18:00

  Hej! Jättetråkigt att höra att du blivit av med din kamera! 🙁
  Har inte flygplatsen full koll med övervakningskameror? Har du kollat upp det?

  /Hälsar Åke

  • Svara
   Janne mån 27 feb 2023, 08:24

   Jodå, jag har kontaktat alla möjliga på både flygplats, flygbolag och lokal polis. Men det är nog tyvärr noll till mikroskopisk chans att jag får den tillbaka.

 2. Svara
  Björn Engqvist mån 27 feb 2023, 11:08

  Fujiflm XT-5 verkar vara en finfin kamera. Kanske ett alternativ till X100V (men då får du ju köpa objektiv till, så klart)?

  • Svara
   Janne mån 27 feb 2023, 11:47

   Jag har en X-pro 2 som är fin-fin, men inte riktigt lika smidig att bära med sig. Så just i detta nu har jag faktiskt beställt ett litet pannkaksobjektiv till den.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.