Nähä du, det där är inte okej

Vid fyra-snåret nu på morgonen tyckte entreprenören som sysslar med städ- och grus­upptagning att det var lämpligt att sätta igång med högljudda borstmaskiner och lövblåsare på parkeringen nedanför mitt sovrumsfönster.

Arg som ett bi gick jag ner i morgonrock och viftade till en av lövblåsarsnubbarna och morrade ”Det där är fan inte okej såhär dags på morgonen”. Svaret jag fick var ”Ah, men det kommer ju bilar sen”.

Jag vet inte varför det skulle göra det mer okej att väsnas som f-n så tidigt bara för det. Det är såklart också ett icke-argument eftersom de ändå hade satt upp skyltar om att bilar skulle vara borta från parkeringen på förmiddagen pga av grusupptagning.

Idioter.

 

Edit: Om jag skickade ett argt mail till företaget? Jajamensan! Fick svaret ”…har talat med berörda håller med dig det var inte ok”

2 kommentarer

 1. Svara
  Mightysense ons 20 mar 2024, 09:43

  Skulle blivit skogstokig!

  • Svara
   Janne ons 20 mar 2024, 10:45

   Det blev jag. 🙁

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.