När det flyter och en banger!

Det är så konstigt det där hur några minuters skillnad på morgonen kan avgöra om det rullar på bra eller inte när jag åker till jobbet. Morgontrafiken går som i vågor av täthet och det är omöjligt att veta när stockningarna kommer. Till skillnad från igår flöt trafiken som smör i morse och det gjorde mig … inte arg.

Sen flöt dagen på och jag möblerade bland annat om i en skiss, åt nudlar från Tokyo och hade möte med folk nere i Skåne. När klockan passerat fem så packade jag ihop och åkte hemåt. Då fick jag en fras från en låt på huvudet och när jag stannade halvvägs för att tanka spenderade jag orimligt lång tid med att försöka söka upp vad det var för dänga som klistrat sig fast därinne i skallen.

Det var en riktig banger! Från 1985.
 

”Ti Sento” med italienska bandet Matia Bazar och Antonella Ruggiero på sång. Från albumet Melanchólia, 1985.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.