När hjärnan långsamt vaknar

Jag börjar så smått komma i fas (peppar, peppar). Somnade hyfsat tidigt igår och sov sen som en liten gris*. Sen upp och iväg. Kontoret hela dagen och där börjar jag så smått komma igång också. Det är ju det där att komma igång med projekten som både gått på halvfart innan semestern och de som inte riktigt kickat igång än.

Hem kom jag i alla fall. I den lilla staden är det strålande solsken och närmare 30° C. Sommaren kom tillbaka och det känns najs för enligt prognosen ska det vara så i helgen också.

 
* Enligt uttrycket sover grisar tydligen väldigt bra (?) – om de egentligen gör det vet jag däremot ingenting om.
Bilden: I was born in your bed, I was born in your head av Daniel Pešta. Från sommarens Open Art i Örebro.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.