När man råkar impulsköpa saker
(ja ja, men det är ju roligt)

Den där utflykten till grannbyn tidigare idag. Hmm. Jag råkade visst ”impulsköpa” en ny bil. Jag vet inte riktigt vad som hände, för jag skulle bara ”kolla lite” och vips, så hade jag både provkört och beställt en.

Så kan det gå.

Bild från Hyundai. Andra om , , , , ,

2 kommentarer

 1. Svara
  Joakim Ewenson onsdag 2 maj 2018, 08:16

  Vissa ställen är lite farligare än andra när det kommer till att ”bara kolla lite”. Allra helst om de faktiskt råkar ha en relativt kompetent säljarkår på det. Har en kollega som bara skulle göra service på sin bil men som istället gick därifrån med en ny istället…

  • Svara
   Janne onsdag 2 maj 2018, 13:11

   Jo, impulsköp är dock en sanning med modifikation. Jag har ju trots allt funderat litegrann. Jag var inne på en sån där när jag bytte bil förra gången. 🙂

Skriv en kommentar, då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.