Onsdag och två dagar kvar
(Nobody gives a fuck)

Ännu en dag avbockad och den gick den med. Ännu lite närmare semestern och det var saker som gjordes, möten som möttes, en örtbakad Lax-lunch som åts ute på torget med Kattis och det var en eftermiddag som gick snabbt eftersom jag satt hårt fokuserad med en framtidsgrej som jag egentligen ska titta på efter semestern (men jag fick lite feeling och ville testa en grej). Sen packade jag ihop och åkte hemåt och på vägen blev det ännu ett stopp för att tanka innan jag fortsatte hem till min lilla stad.

Idag är det Childish Gambino som spelas högt i högtalarna. Låten heter ”Lithonia” och kommer från hans kommande album och soundtrack till hans film ”Bando Stone & The New World”. Filmens trailer ser onekligen intressant ut och den kan du se här.

 

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.