Så blev det årets sista dag

Plötsligt tar året slut. Igen. Det har flugit förbi i en rasande fart. Som vanligt. Det har en tendens att göra det. Förra nyåret satt jag och hoppades att Coronaåret 2020 skulle ta slut och det här skulle bli bättre, men 2021 fortsatte ungefär likadant. Jag jobbade periodvis hemma (som jag inte riktigt gillar) och det blev inga större utsvävningar, inga direkta resor och det blev mest en fortsättning på det som var. Men man fick vaccin.

Det har varit lite av ett mellanår. Ett sånt där inget-speciellt-år. Stundtals trevligt. Bitvis tungt. Ibland roligt. Periodvis jobbigt. Men på det stora hela. Meh! Men det har varit okej.

Och för att inte jinxa det kommande 2022 så säger jag ingenting om hur jag hoppas att det blir. Jag önskar inte att det blir bättre som jag brukar. Jag hoppas att det blir ett år. Punkt.

Gott slut. Vi ses på andra sidan.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.