Saker man länge velat ha

Det var väldigt vad det var måndag idag. Det var segt att vakna, segt att komma igång och segt att få fart på dagen, trots fullt upp. Är det den lilla gråheten som gör det – trots att jag egentligen gillar det eftersom det varit konstant sol i en månad?

Nåja. Carbonara till lunch var gott.

Ända sedan jag kom hem från Lissabon där i slutet på februari har jag hållit utkik på alla möjliga kamerabutiker för att eventuellt beställa mig en ny version av min borttappade. Men efterfrågan har varit högre än tillgången och den har aldrig dykt upp. Sen köpte jag ju också ett nytt objektiv, men den ”stora” kameran har inte samma känsla. Så jag har väntat … och väntat … och väntat … och så idag dök den äntligen upp och då tryckte jag på beställningsknappen. Så inom några dagar har jag förhoppningsvis äntligen en X100V i min famn.

Sen kom jag hem och då sprack himlen upp igen.

2 kommentarer

 1. Svara
  Richard Lindgren tis 20 jun 2023, 15:13

  Visste väl att du skulle falla dit igen! ;-). Grattis, skoj att utveckla sig lite också, även om jag inte vet exakt vad skillnaden är på V och F, men någon skillnad måste det väl vara tänker jag. :-).

  • Svara
   Janne tis 20 jun 2023, 16:15

   Ja, jag saknade den gamla så mycket att jag var tvungen.
   V är skarpare, snabbare och bara helt enkelt bättre 😛

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.