Semesterlunken börjar kicka in
(och stolpar som står på rad)

Ledigheten fortsätter och jag har redan landat i lättjefulla dagar. Svårstartad på morgnarna och sängen är uppenbarligen alldeles för skön att ligga i. Det är molnigt idag, så det är väldigt behagligt ute. Nästan på gränsen till sval. Största dilemmat just nu är att komma på vad jag vill äta till lunch nu, för det börjar kurra lite i magen.

För övrigt stör jag ihjäl mig på att jag verkar ha förlagt (eller tappat bort) locket till mitt stora objektiv. Fattar verkligen inte hur jag lyckats med det eftersom jag alltid är ganska noggrann. Jag vet att jag hade det i förrgår, men det är som att det gått upp i rök.

Här ovanför är några stolpar jag åkte förbi igår. Det blir den 42:a stolpbilden i serien.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.