Skön söndag och bärbara saker

Idag fortsätter lite som igår. Skönlördag övergick alltså till skönsöndag. Att vara lat är skönt. Sovmorgon blev det och en fika blev det såklart. Som alltid på helgen. Sen hem till tvättstuga (vilket kanske inte är så spännande).

Väskan jag köpte igår blev svart och ganska ungefär som jag tänkt mig. Projekt downsizing av EDC* är klar (tror jag). Istället för en större väska är det nu en liten mini-messenger (eller ska man kalla den en över-axeln-väska, ”släng” eller ”man bag”?). Den rymmer min anteckningsbok, hörlurar, några pennor och min kamera … och det är ju det som är poängen med den.

 
* EDC är en akronym för ”Everyday carry”.

2 kommentarer

 1. Svara
  Richard Lindgren sön 10 apr 2022, 17:29

  Låter som en väska för det du vill ha med dig. 🙂
  Att du då har en smidig kamera är ju bara ett plus.

  • Svara
   Janne tis 12 apr 2022, 18:30

   Den bästa kameran! 😀

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.