Skönlördag, fast med en liten stunds ilsken irritation

Det var sovmorgon och det var förmiddagskaffe och det var en liten stros efteråt och det var skönt i solen trots blåsig dag. Sen var det en stros längs sjön och sen åkte jag bort och tvättade av bilen lite snabbt. Jag hade fått ett par rejäla fågelskitsblaffor på den som jag ville spola bort.Förhyrd plats

20 minuter senare kom jag hem igen och då stod det en biljävel på min plats. Ännu en förståndshandikappad idiot som ”ska bara” in på bolaget en stund. Hans kompis satt i bilen, så jag knackade argt på rutan och morrade
– Flytta på bilen.
– Öööh, men asså…
– Flytta på den nu eller så ringer jag polisen, hämta din kompis.
– Eh…

Inte för att polisen skulle bry sig om jag ringde, men det känns bra att hota med något sånt. Sen gick jag och satte mig i min bil, ilsken som ett bi, och fick vänta en minut innan den förstånds­handikappade idioten kom och flyttade på bilen så att jag kunde parkera på min plats.

Efter det åt jag en salladslunch och nu ska jag fortsätta med skön lördag

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.