Ännu en fredag vid köksbordet
(Men nu är det helg!)

Hemmafredag som vanligt och som ju numera blivit standard. Under morgonen och tidig förmiddag passade jag på att vädra när det kom en rejäl regnskur. Den öppna ytterdörren (som jag kanske inte riktigt tänkte på när jag satt framför skärmen) gjorde visst att regnet regnade in. Så det var bara att lägga sig på knä och torka upp. Sen kom solen och molnen och de växlade sig om vartannat.

Idag var det också sommarfestligheter på huvudkontoret (som jag inte orkade åka på), men det blev ett par timmar framför Teams för att lyssna på människor som sa saker där nere. Sen lunch innan arbetsdagens sista timmar susade förbi. Vid tre stängde jag igen jobbdatorn, för då tyckte jag att det var dags för helg.

Fredagslåten är det tyske Ben Böhmer som står för och det är den somrigt sköna ”Best Life (feat. Jonah)” från hans kommande album ”Bloom” som låter i högtalarna.

Hej helg och nu trillar mörka moln på himlen in.
 

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.