Små tecken på vår

Först sovmorgon eftersom det är skönsöndag. Sen en fika på trötta gamla konditoriet med Stenis. Efter det gick jag och handlade innan jag gick ut på en promenad. Jag gick förbi kyrkan där det låter rent ut sagt för jävligt på grund av alla Råkor som kraxar så otroligt störande. I munkarnas gamla fruktträdgård har Klosterliljorna börjat blomma och det är ju ett trevligt litet vårtecken.

Sen går jag hem och lagar mig lite lunch samtidigt som jag lyssnar på den här gamla pärlan med Elis & Antônio.

 
Klosterliljor – ett trevligt tecken på att våren är på gång.
Klosterliljor – ett trevligt tecken på att våren är på gång.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.