Söndagslunken, naturen och en befrielse av axeln

Sovmorgon. Kaffe på kafé och sen en stunds slöande innan jag drog ut i naturen för en liten promenad. Är det trollsländesäsong nu? För jag såg en miljard (typ) flygandes omrking därute på landet. Av Tåkerns berömda fågelliv såg jag däremot inget alls, men så gick jag också kanske vid lite fel tid på dagen för att se annat än en Hackspett och en Trana som flög iväg när jag klampade fram.

Det är så konstigt (och skönt), för jag har haft ont i axeln i lite drygt en månad. Jag har inte kunnat lyfta armen ordentligt och det har känts som att något legat fel därinne. Som att jag vill ”knäcka till den” men inte kunnat för den har varit så stum, öm och … konstig. Efter ett antal varv av att ha sökt runt på nätet har jag misstänkt att det kanske varit en nerv som kommit i kläm på något sätt. Men så plötsligt i förrgår, som genom att trycka på en knapp, när jag vaknade så kändes den nästan normal igen. Lite stum och stel, men det onda är nästan borta.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.