Vardagen känns inte tillräcklig

Som vanligt är det känslan av att helgen gick för fort när måndagen kom. Morgonen var som de är. Jag vaknade innan klockans larm och gick upp innan. Trimning av skallen och hakan, dusch och en skål flingor innan jag åkte. Gäspningar. Sen kontor och en ganska vanlig dag och plocksallad från mataffären till lunch.

Vardagen gör vissa dagar mer ospännande än vanligt och jag fick för mig att jag vill åka någonstans. Längtar tillbaka till semesters ledighet, där känslan är skön. Kollade efter flyg iväg på fredag, hem söndag och det är en tanke som inte kommer att bli av.

Inte nu i alla fall.

 
Bilden ovan är från Schiphol när jag passerade där i somras.

Skriv en kommentar eller berätta något kul – då blir jag glad!


Den här webbplatsen använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.